Επεσε Μπαλκονι Στο Χαλανδρι / Καστοριά: Ξεκίνησαν οι - Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι.

Ένα μπαλκόνι πολυώροφης κατοικίας στο χαλάνδρι κατέρρευσε, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους. Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, αλλά ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, σύμφωνα με την ερτ. Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, όπως μεταδίδει η ερτ. Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να .

Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι. Συμβαίνει τώρα: Τραγωδία στο
Συμβαίνει τώρα: Τραγωδία στο from www.true.gr
Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι. Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος από την .

Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να .

Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι. Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος από την . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, όπως μεταδίδει η ερτ. Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, αλλά ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, σύμφωνα με την ερτ. Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Ένα μπαλκόνι πολυώροφης κατοικίας στο χαλάνδρι κατέρρευσε, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους. Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης.

Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, όπως μεταδίδει η ερτ. Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της .

Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Î'λεξ το χαμενο παιδι
Î'λεξ το χαμενο παιδι from cdn.epixeiro.gr
Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, όπως μεταδίδει η ερτ. Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, αλλά ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, σύμφωνα με την ερτ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος από την . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27.

Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση.

Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος από την . Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, αλλά ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, σύμφωνα με την ερτ. Ένα μπαλκόνι πολυώροφης κατοικίας στο χαλάνδρι κατέρρευσε, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους. Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, όπως μεταδίδει η ερτ. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι. Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να .

Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος από την . Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να .

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Η τραγική ιστορία για το
Η τραγική ιστορία για το from www.newsit.gr
Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος από την . Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, αλλά ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, σύμφωνα με την ερτ. Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να . Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι. Ένα μπαλκόνι πολυώροφης κατοικίας στο χαλάνδρι κατέρρευσε, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους. Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27.

Ένα μπαλκόνι πολυώροφης κατοικίας στο χαλάνδρι κατέρρευσε, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους.

Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι . Ένα μπαλκόνι πολυώροφης κατοικίας στο χαλάνδρι κατέρρευσε, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος από την . Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να . Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι. Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, όπως μεταδίδει η ερτ. Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, αλλά ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, σύμφωνα με την ερτ. Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27, λόγω διάβρωσης. Αναστάτωση στο χαλάνδρι νωρίς το πρωί της παρασκευής, καθώς σύμφωνα με την ερτ έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας, στην οδό κούρτεση 27 . Συναγερμός σήμανε τις αρχές, καθώς έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κουρτέση. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ ζητήθηκε η εκκένωση της . Κλειστή είναι η οδός κουρτέση στο χαλάνδρι, καθώς στις 7.45 το πρωί έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο ύψος του αριθμού 27, ευτυχώς χωρίς να .

Επεσε Μπαλκονι Στο Χαλανδρι / Καστοριά: Ξεκίνησαν οι - Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι.. Σύμφωνα με την ερτ, το μπαλκόνι έπεσε τα ξημερώματα χωρίς να . Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, όπως μεταδίδει η ερτ. Μπαλκόνι πολυκατοικίας έπεσε πριν από λίγο στην οδό κουρτέση 27 στο χαλάνδρι. Έπεσε μπαλκόνι πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι, στην οδό κούρτεση 27. Τον τρόμο έζησαν οι κάτοικοι μιας πολυώροφης πολυκατοικίας στο χαλάνδρι όταν, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, κατέρρευσε ξαφνικά το μπαλκόνι .